Malmin tori

Kauppakeskus Helsinki | Malmintori

Tervetuloa shoppailemaan uusittuun Malmintorin kauppakeskukseen! Malmintorin Kauppakeskus on jo vuodesta 1987 tarjonnut asiakkailleen monipuolisen ja laajan …

Kauppakeskus Malmintori | etusivu

Malmintori – Wikipedia

Ylä-Malmin tori 00700 Helsinki Puhelin: +358 40 135 9058. Sähköposti: asiakaspalvelu@kaupunkitilat.fi. Aukioloajat: Voimassa toistaiseksi:

Ylä-Malmin tori – Helsingin kaupunki

Ylä-Malmin tori | Helsingin kaupunki

Ylä-Malmintori 3. Malmin torin reunustama kerrostalo sijaitsee aivan palveluiden ytimessä. Malmin kauppakeskus palveluineen on myös kivenheiton päässä.

Ylä-Malmin tori 3 – Lumo

Ylä-Malmin tori 3, Ylä-Malmi, Helsinki | Lumo – Helposti paras koti

Open Late Night. Avoinna. Su – To. 09.00 – 04.30. Pe – La. 09.00 – 05.00. K-20. Viljatie 4, Malmi. 00700 HKI. www.Malmintori.com. Puh: 010 299 7100.

Lumo-vuokra-asunnot tarjoavat vaivatonta asumista ja elämää helpottavia asukkaan palveluita. Katso vapaat kodit ja vuokraa verkkokaupasta tyytyväisyystakuulla.

Malmintori.com

Etusivu

Malmintorin ravintola

Nyt betoninen näky kokee renessanssin – Helsinki | HS.fi

Helsingissä on unohdettu tori, jossa tehdään hämärää päihdekauppaa – Nyt betoninen näky kokee renessanssin – Helsinki | HS.fi

Ylä-Malmin tori on tunnettu ankeudestaan. 1990-luvulla rakennettu suihkulähde ei onnistunut aluetta virkistämään ja on ollut jo vuosia tyhjillään. Nyt sen tilalle tulee pop-up-viherkeidas.

Kuinka päästä kohteeseen Malmin Tori paikassa Helsinki …

Kuinka päästä kohteeseen Malmin Tori paikassa Helsinki kulkuvälineellä Bussi tai Juna?

Keywords: malmin tori