Luuliemen ravitsevat vaikutukset

By 10.01.2018Uncategorized

Samalla kun elintapamme ja ympäristömme aiheuttavat yhä enenevissä määrin terveyshaasteita, moni meistä ei saa riittävästi kehon kipeästi kaipaamia ravintoaineita.

Kärsimme mm. suolisto-ongelmista, luuston ja nivelten huonosta kunnosta tai rasvamaksasta. Myös kehon kyky poistaa kuona-aineita ja ympäristöstä saatuja myrkkyjä on kovilla.

Luuliemi on ikivanha ravintolisä, sillä sen käyttöhistoria yltää yli 2500 vuoden päähän. Eläinten luita hauduttamalla, niistä saadaan liukenemaan arvokkaita mineraaleja, aminohappoja ja rasvaliukoisia vitamiineja. Luuliemestä nämä ravinteet myös imeytyvät helposti elimistön käyttöön. Sitä on käytetty esim. allergioiden hoitamiseen, sekä hengitysteiden ja nivelten kunnon tukemiseen. Luulientä siemaillaan maailmalla myös kauneuden kohentamiseen sillä se sisältää ihon, hiusten ja kynsien terveydelle tärkeitä ravinteita.

Gelatiini ja kollageeni ovat hyviä esimerkkejä ravinteista joita emme nykyravinnosta juurikaan saa. Niiden on tutkittu vahvistavan suoliston kuntoa suojaten ja hoitaen suoliston limakalvoja, joka taas suoraan vaikuttaa mm. vastustuskykymme vahvuuteen. Gelatiini ja kollageeni pitävät  ihon, hiukset ja kynnet terveinä ja hyvinvoivina.
Gelatiini toimii myös nivelten rakennusaineena ja auttaa niveliämme pysymään joustavina. Kollageenia tarvitaan luuston rakennusaineeksi ja kalsiumilla ja magnesiumilla on positiivinen vaikutus luuston hyvinvointiin.

Monella luuliemen sisältämällä aminohapoilla kuten glysiinillä, proliinilla ja arginiinilla on tulehdusta hillitsevä vaikutus. Glysiini edistää myös vatsahappojen eritystä ja auttaa näin ruoansulatuksessa. Kalium ja glysiini tukevat solujen ja maksan puhdistumista.
Luuliemi voi siis toimia hyvänä elimistön tukena haitallisten aineiden poistamisessa edistäen maksan kykyä poistaa epäpuhtauksia.

 

Tilaa nyt helppokäyttöinen Biomedin Luuliemi kätevästi suoraan netistä

Kommentit

kommentit