Vatsa kuntoon lääkärin avulla

By 23.08.2017Uncategorized

Yhä useammat suomalaiset kärsivät jonkinasteisista vatsavaivoista.
Suolisto-ongelmien kirjo on laaja ja tästä johtuen syiden ja ratkaisujen löytäminen voi olla vaikeaa.

Ravinnon ollessa yhtenä keskeisenä tekijänä vatsavaivoissa lääkärillä käynti ei yleensä tuota toivottuja tuloksia.

Poikkeuksen tähän tekee lääkäri Olli Sovijärven kokoama Vatsa Kuntoon-verkkovalmennus, joka on seitsemän viikon ohjelma vatsan hyvinvoinnin palauttamiseksi testattujen ja toimivien työkalujen avulla.

Tässä erittäin monipuolisessa valmennuksessa tulet saamaan perustiedot ja työkalut tavallisimpien suolisto-ongelmien hoitamiseen sekä tietoa muun muassa tyypillisimmistä ärsyttävistä ruoka-aineista, suoliston mikrobiomista, vuotavan suolen oireyhtymästä, ruoansulatuksen normaalista toiminnasta ja stressin vaikutuksesta suoliston toimintaan. Unohtamatta suoliston kunnon vaikutusta aivojen ja ihon hyvinvointiin.

Kurssin kattavat oppimateriaalit tulevat monessa eri muodossa kuten videoina, PDF-tiedostoina ja verkkoympäristössä. Saat konkreettisia neuvoja, ohjeita ja tehtäviä sekä pääsyn suljettuun Facebook-ryhmään.

Liity Vatsa kuntoon-verkkovalmennukseen tästä.

Kommentit

kommentit