VOITA KIRJA – Hengitystiet kuntoon ravitsemushoidolla

By 16.09.2016Uncategorized

OSALLISTU JA VOITA KIRJA!

Kärsitkö hengitysteiden sairauksista, kuten flunssista, keuhkoputkitulehduksista, astmasta, yskästä tai nuhasta? Mistä hengitysteiden sairaudet johtuvat? Miten hengitysteiden sairauksia hoidetaan ravitsemushoidolla?

hengitystiet-kuntoon

Antioksidanttiklinikoiden perustaja, erikoislääkäri Kaarlo Jaakkolan lokakuussa julkaistava, hartaasti odotettu uutuuskirja Hengitystiet kuntoon ravitsemushoidolla vastaa näihin ja moniin muihin kysymyksiin. Lue miten voit voittaa kirjan nyt itsellesi…

Hengitysteiden tulehdukset ovat maailman yleisimpiä infektioita.

Maailman terveysjärjestön tilaston mukaan hengitysteiden sairauksiin kuolee enemmän ihmisiä kuin sydän- ja verisuonisairauksiin. Suomessa sairastetaan vuosittain arviolta runsaat 6 miljoonaa hengitystietulehdusta, jotka aiheuttavat yli 3 miljoonaa menetettyä työpäivää. Jos potilas ei saa tehokasta ravintotekijälääkehoitoa, on odotettavissa yhä vaikeampia terveysongelmia.

Jokainen altistuu yksilöllisesti erilaisille hapettaville aineille, jotka voivat vaurioittaa soluja ja altistaa sairauksille. Jokainen tulehdustila vaarantaa terveyden ja lisää tarvetta suojata soluja antioksidanteilla eli vitamiineilla, hivenaineilla, aminohapoilla ja rasvahapoilla. Elimistön kyky suojata limakalvoja ja korjata jo syntyneitä vaurioita on suoraan riippuvainen välttämättömien pienoisravintotekijöiden saannista. Esimerkiksi sinkin puutteesta kärsii maailmassa jo noin 2 miljardia ihmistä.

”Jokaisella potilaalla on oikeus hyvään hoitoon. Se voi toteutua, kun mukaan otetaan ravitsemushoito, jonka keskeinen osa on ravintotekijälääkehoito. Tämä koskee myös hengitysteiden sairauksia. Ihmisessä on selvä, biokemiallinen puolustusjärjestelmä, joka tulisi hyvien hoitotulosten aikaansaamiseksi virittää kuntoon.” – Kaarlo Jaakkola

Huom! Jos tilaat kirjan nyt ennakkoon, niin lähetämme sen sinulle ensimmäisten joukossa lokakuussa kun se valmistuu painosta. Nopean ennakkotilaajan lisäetuna kirja lähetetään postikuluitta koodilla ”hengitystiet”! Tarjous on voimassa vain tämän viikon. Tilaa kirja nyt ennakkoon tästä!

Osallistu arvontaan ja voita kirja!

Osallistuminen on helppoa, kommentoi alle mistä hyvinvointiin liittyvistä aiheista haluaisit lukea blogistamme. Arvomme kirjan voittajan kommentoineiden joukosta ja ilmoitamme hänelle henkilökohtaisesti.

Osallistu ja voita!

 

Kommentit

kommentit