Mitä geenit meistä kertovat

By 31.08.2016Uncategorized

MITÄ GEENIT MEISTÄ KERTOVAT?
SAAMMEKO GEENITESTEISTÄ KÄYTTÖOHJEEN ITSELLEMME?

Ilmainen luento Turussa 13.9.2016 klo 18.00.

dna-1500076_1920

Geneettinen tutkimus on lisääntynyt merkittävästi viime vuosina, ja ymmärtämyksemme ihmisen perimästä kehittyy päivä päivältä. Vaikkakin perimästämme 99,9 % on kaikilla sama, 0,1 % on ainutlaatuinen ja siksi se vaikuttaa siihen, miten reagoimme ruokaan, liikuntaan ja muihin ympäristötekijöihin kuten ympäristömyrkkyihin. Tiedämme yhä enemmän, mitkä geenit vaikuttavat eri aineenvaihduntaprosesseihin, elämäntapasairauksiin, liikuntasuorituksiin ja ravintoaineiden saantiin. Geneettinen profiili on se puuttuva palanen, jonka avulla voimme hienosäätää eri osa-alueita kuten ruokavalio, elämäntavat, liikunta sekä ympäristö. Tämän tiedon avulla voimme henkilökohtaistaa ohjeita sekä hoitoprotokollaa.

Testit ja niiden ohjeet keskittyvät terveyden hallintaan, suorituskyvyn, yksilöllisen ravitsemuksen, estrogeenien ja muiden aineiden biosynteesiin. Uuden tiedon ja geenitestien tulosten avulla saat ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua yksilön geneettiseen koodaukseen, joka paljastaa herkkyydet ja alttiudet, mutta ennen kaikkea antaa työkaluja optimaaliseen terveyteen.

Luennolla avataan, miten sinä voisit hyötyä tiedosta. Kerromme myös, mitä kokemuksia lukuisista testauksista on tullut. Kokemusta on eri sukupolvista sekä koko perheistä.

Tule kuulemaan, miten voisit elää vielä terveemmin ja energisemmin.

AIKA: 13.9.2016 klo 18.00
PAIKKA: Estimar Oy, Puutarhakatu 45, 8 krs.
LUENNOITSIJA: Maili Lepola, IFMCP(=The Institute for Functional Medicine Certified Practitioner) funktionaalisen lääketieteen asiantuntija, hammaslääketieteen lisensiaatti

Ilmoittautumiset puh. 020 740 2480 tai info@estimar.fi

Ilmoittaudu heti sillä paikkoja on rajoitetusti!

P.S. Jaa tämä artikkeli, jos sinulla on kavereita, jotka voisivat olla kiinnostuneita aiheesta.

Kommentit

kommentit