25 syytä käyttää vehnänorasta päivittäin

By 22.08.2016Uncategorized

1. Vehnänorasmehu on yksi parhaista tänä päivänä saatavilla olevista elävän lehtivihreän lähteistä. Parhaan hyödyn saa toki tuoreesta kasvista.

pablo (4)

2. Vehnänorasmehu on tehokas parantaja, koska se sisältää kaikki tunnetut mineraalit ja vitamiinit A, B-kompleksi, C, E, I, ja K. Se on erittäin proteiinirikas  ja sisältää 17 aminohappoa, jotka ovat proteiinien rakennuspalikoita.

3. Vehnänorasmehu on 70% lehtivihreää, joka on tärkeä veren rakennusaine. Lehtivihreä molekyylit muistuttavat läheisesti hemin molekyyliä pigmenttiä, joka yhdistyy proteiinin kanssa muodostaakseen hemoglobiinia. Näiden suurin ero on niiden keskeinen atomi, joka lehtivihreä molekyylissä on magnesium kun taas heminmolekyylissä se on rauta. Muuten näiden molekyylirakenne on lähes identtinen.

4. Lehtivihreä sisältää entsyymejä ja SOD:a, kuparia sisältävää proteiinia, jota esiintyy punaisissa verisoluissa. Tämä entsyymi hajoittaa superoksidi radikaaleja kehossa paremmin käsiteltävään muotoon hidastaen ikääntymisprosessia.

5. Lehtivihreä on valon ensimmäinen tuote ja siten se sisältää enemmän valon energiaa kuin mikään muu ruoka-aine.

6. Vehnänorasmehu sisältää raaka lehtivihreää (toisin kuin puhdasta) ja sitä voi nauttia suun kautta ja käyttää myös paksusuolen implanttissa ilman sivuvaikutuksia. Lisäksi, vehnänoraan ei ole koskaan löydetty olevan myrkyllinen ihmisille ja eläimille millään annosmäärillä.

7. On todistettu, että lehtivihreä ehkäisee epäsuotuisaa bakteerikasvua.

8. Lehtivihreä on antibakteerinen ja sitä voidaan käyttää sisäisesti ja ulkoisesti luonnollisena parannuskeinona. Kun Yhdysvaltain armeija altisti marsuja tappavalle määrälle säteilyä, lehtivihreäpitoisia kasviksia kuten kaalia ja parsakaalia syötettyjen marsujen kuolleisuus oli puolet pienempi verrattua marsuihin, jotka eivät saaneet lehtivihreää.

9. Lehtivihreää saadaan monesta kasvista, mutta vehnänoras on paras lähde, koska siitä on löydetty yli sata ihmisen tarvitsemaa ainesta. Orgaanisessa maaperässä kasvatettuna se imee itseensä 92 mineraalia tunnetusta 115:sta.

10. Lehtivihreäsalvan (vehnänoraasta) mieto rauhoittava vaikutus on hyvin tervehdyttävä monenlaisten ihosairauksien hoidossa, kuten peräsuolen kutinan ja polttelun, muratin myrkytyksen, ihottuman ja jopa hyönteisten puremien ja tulehduksien aiheuttamien sairauksien.

11. Lääkärit R. Redpath ja J.C Davis totesivat nenäonteloon laitetuilla lehtivihreäpakkauksilla olevan kuivattava vaikutus, poistaen tukoksia ja näin antaen välitöntä helpotusta. Tukkoisat flunssat paranivat vuorokaudessa.

12. Lehtivihreä neutralisoi myrkkyjä kehossa.

13. Lehtivihreä auttaa puhdistamaan maksaa.

14. Lehtivihreä helpottaa veren sokeri ongelmien kanssa.

15. American Journal of Surgery (1940) – julkaisussa lääkäri Benjamin Gruskin suosittelee lehtivihreän käyttöä sen antiseptisen vaikutuksensa vuoksi. Artikkelissa esitetään mm. seuraavia kliinisiä lehtivihreän käyttökohteita: erilaisten tulehdusten hoito, haavojen parantaminen, kroonisen poskiontelotulehduksen parantamiseen, suonikohjujen, jalkahaavauma ja märkäruven hoito.

16. Tutkija Dr. Birscher kutsui lehtivihreää konsentroituneeksi aurinkoenergiaksi. Hän sanoi, että ”lehtivihreä parantaa sydämen toimintaa, vaikuttaa verenkiertojärjestelmään, suolistoon, kohtuun ja keuhkoihin.”

17. Vehnänorasmehu voi liuottaa happamien kaasujen hengittämisestä keuhkoihin muodostuneita arpia. Lehtivhreän kohottama hemoglobiinin tuotanto minimoi hiilidioksidin vaikutukset.

18. Kuten kaikkien vihreiden kasvien, vehnänoraan happipitoisuus on suuri. Tämä on hyödyllistä, sillä hyvin hapettuneessa ympäristössä aivot ja kaikki kehon kudokset toimivat optimaalisella tasolla.

19. Vehnänorasmehu on ylivoimainen myrkkyjen poistaja esim. porkkanamehuun ja muihin hedelmä- sekä vihannesmehuihin verrattuna.

20. Pieni määrä vehnänorasmehua auttaa ehkäisemään hampaiden reikiintymistä.

21. Kurlaa vehnänoramehulla parantaaksesi kurkkukivun.

22. Juo vehnänorasmehua iho-ongelmien kuten psoriasiksen ja ekseeman hoitoon.

23. Vehnänorasmehu estää hiusten harmaantumista.

24. Hiero vajaa kupillinen vehnänorasmehua päänahkaan ja peitä pääsi suihkumyssyllä 15 minuutiksi parantaaksesi hilseilyn.

25. Suuresta magnesiumpitoisuudesta johtuen vehnänorasmehu on loistava hoito ummetukseen ja pitämään suolet kunnossa.

Rautaisannoksen lehtivihreää saat tilaamalla Biomedin Green-kapselit suoraan netistä

biomed-green-vehnanorasmehu-spirulina-chlorella-puhdistuskuuri_1309_e08

Lähde: http://thechalkboardmag.com/50-reasons-to-drink-wheatgrass-everyday

Kommentit

kommentit